Szűrés

A(z) LG Magyarország kulcsszót tartalmazó cikkek

Így tarthatjuk tisztán a munkaállomásunkat

2020. június 19. -

Az otthon gondosan berendezett dolgozósarkot nem csak a kényelem miatt lesz nehéz hátrahagynunk most, hogy lassan, de biztosan visszatérhetünk az irodákba. Házi munkaállomásunk előtt ülve eddig csak saját elvárásainknak kellett megfelelnünk, régi-új irodai környezetünkben azonban – biztonságunk érdekében – másokkal közösen kell fenntartanunk a rendezettséget és tisztaságot. Az LG Magyarország most összegyűjtötte, mire érdemes odafigyelnünk, ha tiszta irodai környezetben szeretnénk dolgozni.

Tovább

Csökkenthetik a bezártság negatív pszichológiai hatásait a videojátékok

2020. április 19. -

Jelenleg minden korábbinál több időt töltünk otthon: a négy fal között dolgozunk, tanulunk és kapcsolódunk ki. A bezártságnak számos negatív pszichológiai hatása lehet, ezért nem véletlen, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is felhívta a figyelmet arra, hogy a kijárási korlátozások idején fontos odafigyelnünk a fizikai mellett a mentális aktivitásunkra is. A videojátékok valódi közösségi élményt nyújthatnak, és szakértők szerint is jó eszközként szolgálhatnak a bezártság és az elszigeteltség okozta mentális nehézségek csökkentésére. Az LG Magyarország összegyűjtötte, hogy milyen pozitív hatásai lehetnek a mostani helyzetben a játéknak, és tippeket is ad arra, hogy milyen felszereléssel érdemes beszállni a gaming világába.

Tovább

Televíziókat és professzionális orvosi monitorokat adományozott az LG Magyarország

2019. február 14. -

Televíziókat és kifejezetten kórházi használatra tervezett klinikai és sebészeti monitorokat adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának, és Képalkotó Diagnosztikai Osztályának az LG Magyarország. A betegszobákba szánt tévékészülékeken az újdonsült édesanyák gyermekgondozással kapcsolatos oktatóanyagokat nézhetnek majd, az orvosi monitorok pedig a szakorvosok és ápolók munkájához fognak professzionális segítséget nyújtani.

Tovább